Ontmoet Numsy

Expert in white noise, jouw partner voor rust

11.000 +

Kinderen geholpen aan een betere slaap

4500 +

Volwassenen slapen beter door Numsy

30 +

Partnerships gestart

Onze missie

Een te groot deel van de wereld worstelt met slaap wat negatieve gevolgen heeft op het dagelijks leven. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen, jong en oud, een positieve relatie met slaap op te bouwen. Door de juiste mensen bij elkaar te brengen, kennis te delen en door innovatieve en duurzame oplossingen te creëren kan iedereen zelfstandig kan leren slapen. Door het leven van andere mensen op een positieve manier te veranderen, behalen we met zijn allen succes. Onze prioriteit zal altijd zijn om anderen dit doel helpen te bereiken.

Ontmoet Numsy

Leuk dat je meer over ons wil leren. Numsy heeft namelijk een missie. Wij willen jou weer laten dromen! Slaap is essentieel voor jong en oud. Daarom is het ook zo’n aangrijpend probleem wanneer het jou of je kleine niet lukt er van te genieten. Op deze manier word slaap steeds meer een obstakel, in plaats van iets om van te genieten.

Maar, dit is echt nergens voor nodig….

Durf weer te dromen!

Slaap is iets wat elk lichaam zelf aan kan leren en waar we allemaal naar uit kunnen kijken. Onze oplossingen zijn daarom speels, interactief, duurzaam en bieden een natuurlijke manier om in slaap te komen. Wij geloven namelijk niet in medicatie of andere onnatuurlijke producten.

Wist je dat slaapproblemen vaak dichterbij zitten dan je denkt? Onze hersenen zijn s’nachts namelijk een stuk alerter dan we denken. Lichte slapers kunnen al van zachte prikkels wakker schrikken. Als je deze prikkels eruit zou kunnen filteren, zou de lichte slaper hier ongestoord doorheen kunnen slapen. Dit is precies waar de producten van Numsy voor zorgen.

Dat komt omdat onze producten gebruik maken van witte ruis, dit zorgt niet alleen voor het blokkeren van de bovengenoemde prikkels. Maar heeft ook nog een kalmerend effect op baby’s.

Experts in white noise

Wij zijn er voor al jouw vragen

Wetenschappelijk onderbouwd

Een product waar slaapcoaches ook achter staan!

Met elkaar, voor elkaar

Samen met jou en onze experts gaan we voor jouw beste slaapervaring

Met elkaar, voor elkaar

Door steeds meer newborns, kinderen en ouderen te helpen met hun slaapprobleem komen wij allemaal een stukje dichterbij ons doel: beter slapen. Dit doen wij natuurlijk niet alleen. Wij werken samen met slaapcoaches en experts uit verschillende landen. Zij delen hun kennis en ervaringen zodat wij dit terug kunnen vertalen naar onze dierbare leden. Jullie staan bij ons centraal. Wij luisteren en denken met onze dromers mee. Hierdoor creëren wij de ideale slaapwereld – met elkaar, voor elkaar.

Wat doen wij?

Onze producten

Ons assortiment is groot en bevat witte ruis machines, slaaptrainers en andere slaaphulpen. Een kijkje nemen in onze droomshop?

Steunen van goede doelen

Wist je dat wij ook steun bieden aan goede doelen? Met hulp van onze leden werken we samen aan een betere toekomst. Benieuwd welke doelen wij steunen?

Experts in white noise en meer

We investeren in witte ruis onderzoeken om slaapproblemen nog beter te tackelen. Ook werken we samen met allerlei experts op het gebied van slaap.

Wat zeggen onze dromers?

"Heeft me heel goed geholpen bij mijn kindje haar dutjes. Ook voor mezelf vind ik dit handig om te kunnen slapen. Je slaapt er beter van! Ook heel compact dus ideaal om mee te nemen als je met je gezin elders slaapt."
 

Naomi

"Dit is voor ons echt een uitkomst! Onze dochter van 3 maanden en zoontje van bijna 2 werden altijd rustig als ik aan het stofzuigen was oid. Maar dit is veel beter: makkelijk in gebruik, handig om mee te nemen. Mijn dochtertje dommelt dankzij Numsy rustig in en slaapt heerlijk!"
 

Rianne

"Super tevreden van! Wij zitten met een baby die heel moeilijk in slaap valt. Ook overdag slapen is echt een drama. Sinds we de numsy gebruiken gaat het overdag al een stuk beter. Ze doet nu overdag goeie dutjes. Snachts gaat het ook al stuk beter qua slapen. Ook handig dat het zo compact is en we dit dus overal kunnen meenemen."

 

Sandy

Numsy komt in actie, jij toch ook?

Trees for all

Draag bij aan een groene toekomst

Trees for all is voor iedereen. Bomen zorgen voor ons, daarom zorgen wij voor bomen. Dat is ons motto. Iedereen die een bijdrage wil leveren aan een goede aarde en een gezond klimaat kan ons werk steunen. Bomen zijn hét middel tegen klimaatverandering. Trees for All plant bomen in Nederland en het buitenland en compenseert CO2-uitstoot.Onze missie is om wereldwijd nieuw bos te planten en bestaande bossen te herstellen. Dit doen wij altijd via duurzame bosprojecten. Zo dragen we bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden van lokale bevolking. We zijn er voor particulieren die hun footprint willen verkleinen. Als ze bijvoorbeeld op reis gaan en de CO2 van de vliegreis willen compenseren. Of voor grootouders die hun kleinkind een boom cadeau willen doen als symbool voor een groene toekomst.


We zijn er voor ondernemers die bomen willen planten voor elk verkocht product. Of voor bedrijven die een bos willen doneren of de CO2-uitstoot van hun gehele bedrijfsvoering willen compenseren. Iedereen kan het verschil maken met hulp van Trees for All. Want elke boom telt. Om al onze activiteiten mogelijk te maken in Nederland en het buitenland is elke vorm van steun welkom. Jij kan het verschil maken. Word donateur van Trees for All en steun onze bosprojecten!

Strong babies

Onderzoek naar vroeggeboorte

In Nederland sterven iedere dag 2 baby’s door vroeggeboorte en 10 baby’s ondervinden blijvende gevolgen.

Met de campagne Strong Babies vragen we aandacht voor vroeggeboorte. Elk jaar worden er 170.000 baby’s geboren. 10% van deze kinderen maakt geen goede start. Vroeggeboorte is hiervan de grootste oorzaak.

Door een ‘supercouveuze’ te ontwikkelen die de functie van de baarmoeder zo dicht mogelijk benadert, kunnen we het aantal complicaties terugdringen.

Daarnaast helpt Strong Babies mee aan de ontwikkeling van een ‘magic pil’. We werken aan nieuwe methoden en behandelingen die vroeggeboorte kunnen voorspellen, voorkomen of uitstellen.

Zwangerschap, roken, obesitas en slechte voeding gaat niet samen. Help mee om de zoektocht mogelijk te maken naar het beste ondersteuningsprogramma waarmee zwangeren een gezonde leefstijl kunnen aanleren én volhouden.

Red kinderlevens en help om vroeggeboorte te bestrijden. Je kunt al lid worden van de Strong Babies Family voor €5,- per maand!

Samenwerken met ons?

Wil jij ons helpen aan een betere slaapwereld, een schoner milieu of een mooiere toekomst? Maak kennis met ons en wie weet werken we binnenkort samen!