Partnership met Numsy

Samenwerken aan een betere slaapwereld

We doen het samen

Impact maken op de slaapwereld

Samen met onze partners versterken wij de slaapwereld van nu. We zijn trots op onze samenwerkingen!

Begin van een revolutionaire trend

White noise staat vol in de schijnwerpers en staat aan het begin van een ongelooflijk belangrijke ontwikkeling.

Meer dromers is meer succes

Samen versterken en vergroten we elkaars bereik. Door meer dromers naar een betere slaap te helpen behalen we resultaat!

Gezonde samenwerkingen

Een goede partnership begint met goed gevoel en vertrouwen Dit zijn onze kernpilaren voor een gezonde samenwerking.

Slaap beter met white noise

Een revolutionair geluid, voor een nieuw ritme

Onze eerste successen zijn behaald. Deze willen we graag met jou delen! Numsy is op zoek naar partners die de slaapwereld te versterken en daarbij white noise naar een volgend niveau tillen. Ben jij de partij die samen met ons white noise op de kaart gaat zetten? Neem dan snel contact met ons op, dan komen we graag bij je langs om onze producten te laten zien!

Als winkel of groothandel ben jij op zoek naar producten van hoge kwaliteit. Zeker wanneer het om de jongste van onze samenleving gaat wil jij er zeker van kunnen zijn dat je alleen veilige en kwalitatief hoogstaande producten in je assortiment opneemt. Alle producten van Numsy worden met zorg en persoonlijke aandacht door ons uitgekozen en zijn voorzien van CE-, RoHS-, FCE-keurmerken, we garanderen daarmee dan ook dat onze producten veilig zijn voor consumentengebruik.

Hoe ziet een samenwerking met ons eruit?

Wat wij belangrijk vinden is continue verbetering. Numsy is op zoek naar partners die intensief met ons samen willen werken om kennis te delen om zo de slaapwereld te versterken. We streven altijd naar win-win situaties voor beide partijen en groeien graag met jou mee als onderneming.

Wanneer je met ons aan de slag gaat adviseren we je graag over een passende consumentenprijs. Je bent natuurlijk zelf vrij om zelf een passende prijs voor je klanten te bepalen. Naast prijzen kunnen we ook met je meedenken over promotiematerialen, product placement en productinformatie voor je klanten. We verzorgen ook met alle liefde demo’s in jouw winkel om onze gezamenlijke klantwaarde eens flink op te schroeven!

Wat voor partner ben jij?

Numsy werkt met allerlei verschillende soorten partners om zo de slaapwereld zo optimaal en effectief mogelijk te verbeteren. Ondanks dat we allemaal hetzelfde streven, is iedere partner anders en heeft wellicht een andere achtergrond. Bij Numsy staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel, dit betekent dat ook de samenwerkingen met Numsy een persoonlijke aanpak krijgen om zo het beste resultaat voor beide partijen te verkrijgen. Kies hieronder jouw specialisme of branche waarin jij gevestigd bent. 

11.000 +

Kinderen geholpen aan een betere slaap

4500 +

Volwassenen slapen beter door Numsy

30 +

Partnerships gestart

Numsy X Influencing

Weet jij jouw mommy volgers op de juiste manier te benaderen? Houd je van uitdagingen met leuke en innovatieve producten die moeders helpen?

Numsy X Slaapcoaching

Jij als de expert op het gebied van slaap en baby’s en wij op het gebied van white noise is een gouden match! Samen de slaapwereld versterken?

Numsy X Kinderdagverblijven

Op zoek naar oplossingen die de kleintjes op jouw kinderdagverblijf heerlijk tot rust en lekker in slaap brengen? Wij zijn jouw ultieme partner.

Numsy X Retail & Groothandels

Onze cadeautjes in jouw winkel of magazijn? Met ons verhaal op jouw locatie zullen de ogen gegarandeerd jouw kant op staan!

Numsy X Online Webshops

Online retail is enorm gegroeid, net als de vraag naar Numsy. Wat zonde als jouw webshop geen Numsy’s zou hebben!

Overige partners

Fotografen, magazines, pers of andere soorten partnerships? Numsy staat open voor nieuwe samenwerkingen!