Retourneren

De consument heeft recht op een herroepingsrecht overeenkomstig de volgende bepaling, waarbij een consument iedere natuurlijke persoon is die een rechtshandeling sluit voor doeleinden die niet hoofdzakelijk kunnen worden toegeschreven aan zijn commerciële of zelfstandige beroepsactiviteit:

Herroepingsrecht
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

U bent alleen aansprakelijk voor een eventuele waardevermindering van de goederen indien deze het gevolg is van een behandeling van de goederen die niet noodzakelijk is om hun aard, eigenschappen of functionaliteit te controleren.

Retour Melden
1) Om gebruik te maken van dit recht kunt u uw retour melden via support@slaapondersterren.nl

2) Uw aanvraag zal vervolgens geaccepteerd of geweigerd worden. Hierover ontvangt u bericht via de mail.

3) Zodra uw retour is goedgekeurd, kunt u het product retourneren en ontvangt u de benodigde instructies,

Ontvangst Retourzending
Zodra wij het product retour hebben ontvangen zullen wij u hierover op de hoogte stellen en zullen wij het betaalde aankoopbedrag terugstorten (mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is).

Wij zullen dezelfde betaalmiddelen gebruiken die door u in de oorspronkelijke transactie werden gebruikt voor een dergelijke terugbetaling, tenzij u uitdrukkelijk anders aangeeft bij het aanmelden van uw retour.

We kunnen het verzoek tot terugbetaling weigeren totdat we de goederen terug hebben ontvangen of totdat u het bewijs hebt geleverd dat u de goederen heeft geretourneerd, afhankelijk van welke van de twee het eerst komt. Zodra je retourzending is ontvangen en gecontroleerd, sturen we u een e-mail om u te informeren dat wij uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Indien u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw. Neem vervolgens contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel is geplaatst. Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geplaatst.
Als je dit alles hebt gedaan en je hebt je terugbetaling nog steeds niet ontvangen, neem dan contact met ons op via support@slaapondersterren.nl.

Belangrijke Informatie
1) Vermijd schade en vervuiling van de goederen. Retourneer de goederen in hun originele verpakking met alle accessoires en verpakkingscomponenten. Gebruik indien nodig een beschermende buitenverpakking. Als u niet meer over de originele verpakking beschikt, gebruik dan een geschikte verpakking om voldoende bescherming tegen transportschade te bieden.

2) Het herroepingsrecht geldt niet voor consumenten die ten tijde van het sluiten van de overeenkomst niet tot een lidstaat van de Europese Unie behoren en die op het moment van het sluiten van de overeenkomst hun enige woonplaats en afleveradres buiten de Europese Unie hebben.

3) Om aan dit herroepingsrecht te voldoen, volstaat het dat u de kennisgeving van de uitoefening van het herroepingsrecht vóór het verstrijken van de herroepingstermijn stuurt.