Gratis slaapgids voor startende dromer(tjes)!dromer(tjes)!

Al 2 jaar

dé plek voor een betere slaap in Nederland en België!

12.000+

lekker slapende dromers die uitgerust wakker worden iedere dag!

17.000+

downloads van onze gratis slaapgidsen!

Andere tevreden dromers

Luna, 27

''Wat een toffe slaapgids! Ziet er mooi uit van binnen en er staan heel veel leuke weetjes in. Nooit geweten dat witte ruis zoveel voordelen met zich meebrengt!'

Joyce, 32

"Erg leuke gids met een mooi interactief slaapschema! Veel nieuwe dingen geleerd over white noise. We zijn gelijk met de Numsy Original begonnen!"

Maud, 30

"Alles word haarfijn uitgelegd, erg prettig om te lezen. Jullie geven veel nuttige tips die ik als moeder nog niet wist. Voor ons is de NightRest ideaal!"

Jouw geheime blauwdruk naar een betere slaap...

We snappen je.. Door de wolken zie je de dromen niet meer. Het internet staat vol met tips, advies en producten. Maar niets lijkt te werken.. Waarom dit wel?

Het geheim naar dromenland zit in de basis!

In deze slaapgids nemen we je hand in hand mee langs verschillende onderdelen die belangrijk zijn voor het creëren van een goed slaapritme. Je leert wat slaap is, waarin een slaapcyclus bestaat en hoe deze evolueert.

Hierna komt het meest interessante onderwerp: white noise! Wat is white noise nou precies en waar komt het vandaan? Hoe werkt het en welke voordelen kun je hieruit halen (spoiler: het zijn er heel veel!).

  Vervolgens geven we je een gedetailleerd stappenplan om zelf met white noise aan de slag te gaan en natuurlijk krijg je ook nog veel praktische slaaptips mee. Deze kun je vanavond al DIRECT toepassen, niet alleen voor jouw kindje maar ook voor jezelf!   Tenslotte krijg je nog een mooi slaapschema met checklist waarmee jij alle routines gemakkelijk kan bijhouden!

Klaar voor meer slaap?

Download gratis deze slaapgids. Leg een betere basis voor de slaap van je kleiner dromer. Leer over de verschillende slaapritmes, hoe je leert doorslapen en kom achter de voordelen van white noise! Dankzij een voorbeeld slaapschema kan er bijna niets meer fout gaan!