Ontdek het geheim van white noise

Help je baby of kind aan een beter slaapritme

Kalmeer je kindje

Breng je kindje in een fijne omgeving waarna die wegdompelt.

Slaap zonder moeite

Witte ruis koppelt de slaapfasen waardoor je kindje langer slaapt.

Bewezen techniek

97% van de ouders ziet binnen de eerste week al positieve resultaat!

Is jouw engel ook een moeilijke slaper?

Wist je dat slaap een van de belangrijkste bouwstenen is voor een gezonde groei van je kindje? Je baby heeft het niet alleen nodig voor zijn fysieke groei, maar de ontwikkelingen van zijn of haar hersenen blijven achter bij een langdurig slaaptekort!

Al jaren is het een “hot topic” voor ouders. Hoe zorg je er nou voor dat je baby genoeg slaap krijgt? Steeds meer dromers vinden nu eindelijk hun antwoord: white noise.

Met Numsy laat jij jouw kleine om op een natuurlijke manier beter te slapen, met én zonder white noise.

Jouw baby heeft gezonde slaap nodig

Het hoeft gelukkig niet moeilijk te zijn. Dankzij ons handige stappenplan kun jij namelijk zélf je white noise machine inzetten als slaaptrainer. Dit doe je door het gebruik van white noise langzaam op- en daarna weer af te bouwen.

White noise geeft jouw kindje een veilig, geborgen gevoel. Dat komt omdat het precies klinkt als het suizen van bloed door de baarmoeder. Iets waar je baby na 9 maanden in de buik heel vertrouwd mee is geraakt. Was het je ooit opgevallen dat je kleine als een blok in slaap valt wanneer je gaat stofzuigen? Dat komt omdat het lijkt op witte ruis!

Dit vertrouwde gevoel, in combinatie met het aanhouden van een ritme van vaste bedtijden zorgt ervoor dat je kleine op de geschikte momenten momenten in slaap zal vallen.

Daarnaast blokkeert white noise verschillende geluiden die van buitenaf komen. Deze geluiden zorgen er vaak voor dat je kindje midden in de nacht wakker wordt. Door deze vervelende verstoringen te blokkeren leert je kleine steeds beter doorslapen!

Maak je dromen waar...

Neem eens een kijkje in onze Droomshop. Daar vind je gegarandeerd de white noise machine die het meest geschikt is voor bij jou in huis. Naast een breed aanbod aan white noise machines geven we je ook alle benodigde informatie om aan de slag te gaan. Zo wordt jouw white noise avontuur een droom die uitkomt!

Wil jij jouw kindje helpen aan een gezonder slaapritme?

Ontdek onze meest effectieve producten voor kinderen

Witte ruis en meer

De apparaten van Numsy bevatten verschillen natuurlijke geluiden, witte ruis en andere vormen van ruis.

Continue timer modus

Door de continue timer modus kun je gemakkelijk doorslapen zonder enige onderbrekingen.

Non-looping geluiden

De non-looping geluiden zorgen ervoor dat je hersenen nooit wennen aan één soort geluid.

Train je baby's ritme

Je slaap staat sterk in verband met je gemoedstoestand. Door je slaap te verbeteren, kom je positiever je dag door.

Uitgebreid stappenplan

Gedachten verleggen, niet meer piekeren. Stress momenten zijn voor jou verleden tijd.

Creëer meer rust

Je lichaam heeft rust nodig, dit doe je door goed te slapen. Er staat je nog maar één ding te wachten.

Alvast inlezen hoe white noise jouw kindje kan helpen?

In ons gratis e-book delen wij onze kennis als experts over witte ruis, geven wij allerlei tips om beter te slapen en krijg je een slaapdagboek.

Onze dromers vertellen je graag meer

"Onze dochter van vier maanden is een lichte slaper en met een peuter van 2,5 is het soms lastig om haar in slaap te krijgen en te houden. Met de Numsy gaat dit perfect!"

Linda Peelen

"Een kleine van 4 is al snel vermoeid wanneer die te weinig slaap krijgt. En in slaap komen is echt een probleem. Meteen een gehaald met veel opties en het is een groot succes! M'n zoontje slaapt op tijd en wordt uitgerust wakker. Scheelt enorm veel moeite de volgende dag."

Babett​​​​e Drimmelen

"Sinds 2 weken in gebruik. Zoals beschreven moeten sommige er even aanwennen. Dit is nu gedaan en slaap stukken sneller en langer."

Ilona Weijs

"Onze zoon lief van 7 maanden slaapt al een tijd slecht. Veel tips en advies op gevolgd zonder bijzonder veel resultaat. Nu toch maar deze Numsy gehaald en wat een resultaat. Het is eigenlijk niet te bevatten dat dit soort geluid zo sterk werkt."

Suzanne Donkers

"Dit spectaculaire doosje zorgt ervoor dat ik niet meer met mijn gsm en box hoef te knosselen terwijl de krijsende baby de vloer tegemoet wil springen. Een druk op de knop en de witte ruis galmt door de kamer. Extra plusje omdat ik aan mijn moeder uitgelegd kreeg hoe het werkt, zo simpel is het."

Tasja van Druten

"Artikel gekocht voor mijn achtjarige dochter als alternatief voor ventilator. Zonder geluid lukt slapen niet. Met Numsy kan ze zelf makkelijk bepalen welk geluid, welke volume en voor hoe lang. Eenvoudig in gebruik, maar doeltreffend. Zij kan rustig slapen en wij ouders gelukkig ook."

Anja Duijckers

Oplossingen voor jouw kleine in onze droomshop