Ontdek `t geheim van white noise

Haal meer uit het dagelijks leven door je ritme te verbeteren

Niet meer piekeren

Verleg je gedachten en stop eindelijk met piekeren

Geen medicatie nodig

Ontwikkel en verbeter je slaapritme op een natuurlijke manier

Verbeter je diepe slaap

Witte ruis vergemakkelijkt de koppeling tussen slaapfasen

Ben jij een ook een moeilijke slaper?

Duizend gedachten schieten er nog door je hoofd wanneer je in bed stapt. Die opdracht die je morgen af moet hebben! Tot overmaat van ramp begint je partner te snurken. Zucht…. Waarom kan slaap niet gewoon voelen als rust?Wist je dat één op de vijf volwassenen in Nederland last heeft van slaapproblemen? Langdurige slaapproblemen kunnen ervoor zorgen dat je grote problemen in je werk werk- of privéleven ontwikkeld. Ze hebben namelijk een grote invloed op je fysieke EN mentale gesteldheid!

Slaap gebruiken als bouwsteen

Je hebt vast al van alles geprobeerd. Warme melk met anijs, schaapjes tellen, misschien zelfs al medicatie! Helaas verliezen deze oplossingen na een tijdje altijd hun werking. Sla daarnaast maar eens de bijsluiter van je slaapmedicatie open. De hele lijst aan mogelijke bijwerkingen is om nachtmerries van te krijgen...


Het is nu tijd om eindelijk te kiezen voor een blijvende oplossing. Dat kun je doen door gebruik te maken van white noise. Dat doe je door je white noise machine in te zetten als slaaptrainer. Je bouwt het gebruik van white noise langzaam op, en nadat je weer goed hebt leren slapen bouw je het ook langzaam weer af.

White noise blokkeert geluiden van buitenaf. Hierdoor zul je geen last meer hebben van een snurkende partner, die vervelende kat van de buren of andere omgevingsgeluiden. Je kunt eindelijk weer met een gerust gevoel naar bed. Ogen dicht, en slapen maar!

Maak je dromen waar...

Neem eens een kijkje in onze Droomshop. Daar vind je gegarandeerd de white noise machine die het meest geschikt is voor bij jou in huis. Naast een breed aanbod aan white noise machines geven we je ook alle benodigde informatie om aan de slag te gaan. Zo wordt jouw white noise avontuur een droom die uitkomt!

Ontdek onze meest effectieve producten voor volwassenen

Witte ruis en meer

De apparaten van Numsy bevatten verschillen natuurlijke geluiden, witte ruis en andere vormen van ruis.

Continue timer modus

Door de continue timer modus kun je gemakkelijk doorslapen zonder enige onderbrekingen.

Non-looping geluiden

De non-looping geluiden zorgen ervoor dat je hersenen nooit wennen aan één soort geluid.

Verbeter gemoedstoestand

Je slaap staat sterk in verband met je gemoedstoestand. Door je slaap te verbeteren, kom je positiever je dag door.

Verminder stress

Gedachten verleggen, niet meer piekeren. Stress momenten zijn voor jou verleden tijd.

Creëer meer rust

Je lichaam heeft rust nodig, dit doe je door goed te slapen. Er staat je nog maar één ding te wachten.

Alvast inlezen hoe white noise jou kan helpen?

In ons gratis e-book delen wij onze kennis als experts over witte ruis, geven wij allerlei tips om beter te slapen en krijg je een slaapdagboek om je routines te tracken!

Error: Contact form not found.

Lezers van onze gidsen vertellen je graag meer

"JOEHOEEE eindelijk kan ik mijn gedachten van mijn tinnitus afzetten. Voorheen maakte ik mezelf helemaal gek, maar nu kan ik mezelf er goed vanaf zetten."

Linda Peelen

"Vannacht voor het eerst white noise uitgeprobeerd om een diepere slaap te krijgen. Wat geweldig rustgevend."

Babette Nijhof

"Dankzij white noise begin ik uitgerust aan mijn dag. Dit was al maanden niet meer zo door alle stressfactoren die erbij zijn gekomen door corona omstandigheden."

Yvo de Wal

"Dankzij de combinatie van informatie uit de slaapgids met white noise heb ik mijn slaap een stuk beter ingericht en slaap ik veel beter en langer."

Bjorn van Bavel

Ik raad aan iedereen white noise aan te raden! Het is ongekend hoe effectief dit soort geluiden kunnen werken op onze hersenen.

Tasja van Druten

Zelf woon ik dichtbij een drukke winkelstraat waar tot heden ook auto`s doorheen mogen. Dankzij deze apparaten heb ik daar echt 87% minder last van.

Jasper Boekbinder

Bekijk jouw oplossingen in onze droomshop